Att göra som par under Åsele marknad

att göra som par
Photo by Mahkeo 

Åsele marknad bjuder på flera olika aktiviteter och händelser. Oavsett om du är på besök tillsammans med familjen, kompisgänget eller med din partner finns det saker att göra och uppleva. Här är våra tips till det par som besöker marknaden.

Det breda utbudet på Åsele marknad gör att det finns något för alla. Här finns chansen att uppleva en blandning av olika händelser under besöket. Vi rekommenderar dessutom att du tar god tid på dig och planera ett besök som sträcker sig över flera dagar.

Ett hett tips om ni reser till marknaden för att bo i husvagn eller tält, är att vara ute i god tid därför att efterfråga på dessa platser i vanlig ordning är väldigt hög. Kommer du till någon dag tidigare finns dessutom bra med friluftsaktiviteter i Åseles kringområden. Här finns både vandring i fina miljöer och bra fiske. Under onsdag eller torsdag kan ni exempelvis besöka något av de 57 naturreservat som finns i regionen, gå på hemvändarfest eller titta på folkrace i Söråsele.

Att göra som par – Våra tips

Fredag:

Lördag:

Söndag:

Måndag:

Tips på mer att göra som par i anslutning till ert besök, kanske ett litet äventyr, är att ni kan ta en – två dagar att antingen vandra i nationalparken Björnlandet eller naturreservatet Stockholmsgatorna.

Ha ett fantastiskt besök!