Att göra med kompisarna under Åsele marknad

att göra med kompisarna

Åsele marknad bjuder på flera olika aktiviteter och händelser. Oavsett om du är på besök tillsammans med familjen, kompisgänget eller med din partner finns det saker att göra och uppleva. Här är våra tips till kompisgänget som besöker marknaden.

Det breda utbudet på Åsele marknad gör att det finns något för alla. Här finns chansen att uppleva en blandning av olika händelser under besöket. Vi rekommenderar dessutom att du tar god tid på dig och planera ett besök som sträcker sig över flera dagar.

Ett hett tips om ni reser till marknaden och tänker på i husvagn eller tält är att vara ute i god tid därför att efterfråga på dessa platser i vanlig ordning är väldigt hög. Kommer ni till marknaden någon dag tidigare finns bra med friluftsaktiviteter i Åseles kringområden. Här finns både vandring i fina miljöer och bra fiske att göra med kompisarna.

Under onsdag eller torsdag kan ni exempelvis antingen besöka något av de 57 naturreservat som finns i regionen, gå på hemvändarfest eller titta på folkrace i Visjömon.

Att göra med kompisarna – våra tips

Fredag:

Lördag:

Söndag:

Måndag:

Tips på mer att göra med kompisarna i anslutning till ert besök är att ni antingen kan ta en till två dagar att vandra i nationalparken Björnlandet eller naturreservatet Stockholmsgatorna. Eller planera en fiske tripp i kringområdet. Ta ett äventyr med gänget.

Ha ett fantastiskt besök!