« Tillbaka
Rackartygarna

RACKARTYGARNA

Rackartygarna bjuder på häftig ”trial- & akrobatikshow” två gånger om dagen, fredag-söndag. Extremsportgruppen består av ett gäng kompisar som delar ett gemensamt intresse. Tillsammans har de hundratusentals följare på InstagramYoutube och Facebook. Däremot bjuder måndagen bara på en show. Showen körs på centralgatan mellan Älgstallet och hembygdsområdet, se karta.

Gruppen slog igenom i programmet Rackartygarna på TV6 Play 2013 och medverkade sedan i Talang Sverige på TV4 2014. Gruppmedlemmarna har olika specialiteter däribland freerunning, freestyle motocross, trial, snowboard, wakeboard och BMX.

Förutom showen kommer Rackartygarna även bjuda på inspirationsföreläsning under Fredagen 19 juli kl 14.00 på Kulturhuset i Åsele. Där kommer de berätta om hur deras brinnande intresse bidragit till att de idag kan leva på det som de tycker är roligast! Intresset har övergått från hobby till entreprenörskap.

Det som bidragit till gruppens stora succé är deras förmågor blandat med komik, humoristiska sketcher och ett brinnande intresse för film. Dessutom, när gänget åkte motorcross med självaste Justin Bieber sommaren 2016, har det också skrivits en del rubriker om.