« Tillbaka

MITRA HOOP

ALLA DAGAR, MARKNADSOMRÅDET & HEMBYGDSOMRÅDETS SCEN

Mitra Hoop är erfaren och internationellt etablerad inom hula-hoop (engelska för rockring), eld/ljus/led artist. Förutom det är hon även producent, coach, inspiratör och kläddesigner. Det var i Guatemala 2009 som hon fann hula hoop-dans och 2012 bestämmer hon sig för att ta sin passion till nästa nivå. (hitta till show).

Karriär

Hon har de senaste 5 åren deltagit i både TV4, TV3 och hållit i ett inspirerande TedX-talk. Mitra Hoop har hänfört publik på alltifrån: stora företagsevent, till bröllop. Hon har fått gäster på privata fester att tappa hakan i ”wow” på Villa Titanium på uppdrag av David Guetta (världskänd fransk dj & producent) i Ibiza. Men även hos Guy Laliberté (grundare av det världsberömda cirkuskompaniet: Cirque du Soleil) i Mexiko. Mitra Hoop har också uppträtt på nattklubbar som Heart Ibiza, Pacha Ibiza och hänfört massorna på Burning Man Festival (massivt event i Nevada-öknen, USA), Ondalinda Festival (Costa Careyes, Mexiko), Boom Festival (Portugal) och många fler.

”Jag drömmer om en dans av enorm kraft och förfinad skönhet. Som får oss påminnas och komma till insikt om vår gränslösa potential som människor. Mitt ”performance” är tillägnat något som är så mycket större än mig själv. Lika oändlig som en cirkel är, är också möjligheterna för vad vi kan skapa i våra liv. Mitt kall är att vara en ren kanal av glädje. Inspirera. Att öppna människors hjärta och sinne. Min önskan är att när publik ser mig uppträda att de motiveras till ett positivt och stärkande tillstånd, som i sin tur resulterar till ett mer lyckligt liv och hållbart samhälle.”

Mitra har en bred repetoar av cirkuskonster, multi-hula hoop-konster som är inspirerat av indianers hoop-dans och sufi-dans. Tillsammans med akrobatik, dans och ett karismatiskt uttryck har hon skapat ett mycket unikt performance-art som är en riktig ”energi-boost”, en upplevelse som rör och berör alla sinnen.

www.mitrahoop.com