NY STIL FÖR BÅDE STORA OCH SMÅ

ansiktsmålning

ANSIKTSMÅLNING FÖR BARNEN 19-22 JULI

Barnen får ny stil. Den barnsligt roliga och alltid så populära aktiviteten för barn är ansiktsmålning. Marknaden erbjuder därför ansiktsmålning för barn på hembygdsområdet alla marknadsdag mellan kl 13-16 förutsatt att det finns färg kvar i burkarna.

Vilket motiv väljer ditt barn? Kanske vill barnet vara en tiger, en fjäril eller något helt annat. Oavsett önskemål finns det mängder av olika motiv att välja mellan. Barn älskar att bli förvandlade även om det kanske bara är på låtsas.

För att hitta till området kan du titta på kartan i vår marknadstidning som du hittar här.

DROP-IN FRISÖR OCH MAKEUP

Fredag-Söndag under marknadsdagarna kl. 12-16.00, då finns Milou från ”Under The Dryer” på plats för att ta hand om dig och ge dig en ny stil. Dessutom har hon med sig Daniella som hjälper dig som vill med makeup.

Milou Westendorp är hairstylist och colorist från Nederländerna och har sedan februari 2019 drivit hennes lilla salong i Åsele. Hon säger själv att hon sätter kunden i första rummet och gör allt hon kan för att kunden ska få sitt drömhår.

Här kommer en hälsning från henne:

”Kära Marknads besökare, jag välkomnar er med öppna armar till min ’ute salong’ på hembygdsområdet på marknads fredag, lördag och söndag. Jag gör drop-in klippning, håruppsätning, styling och kan sätta på fjäder extensions. Vi ses!”